Skip Sidebar

Over ons

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Gezelschap gezocht voor meneer (groot film liefhebber en kenner)

1–2 uur/week
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
Ouderen
Deel activiteit
#46668
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Gezelschap-gezocht-voor-meneer-groot-film-liefhebber-en-kenner/46668 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

gezelschap gezocht voor meneer die zich wat alleen voelt.

Uitgebreide omschrijving

Meneer R. woont op Boszicht en is vrij alleen. Graag ontvangt hij 1 tot 3 keer per week, van 16.00 tot 17.00 uur bezoek voor een praatje. Gewoon de dag doornemen en alles wat speelt in de wereld. Meneer is een groot film fan. Hij weet enorm veel over films. U misschien ook wel?

Neem dan contact op zodat ik u in contact kan brengen met meneer R.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Woonzorgcentrum Boszicht > Gezelschap gezocht voor meneer (groot film liefhebber en kenner)

Over Woonzorgcentrum Boszicht

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over hun eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners van PG worden veelal activiteiten op de woonlagen georganiseerd, voor de bewoners van de somatische afdelingen veelal in ons Grand Café. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen, maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. Vrijwilligers zijn ook actief in onze huiswinkel. Deze is 3 ochtenden in de week geopend. Komt u ook het verschil maken in Boszicht? U bent van harte welkom!
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)