Skip Sidebar

Over ons

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Heeft u een hobby of passie die u wilt delen met ouderen? Neem dan contact op!

Structureel werk · Flexibele uren
Lent, Gelderland, Nederland
Ouderen
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent
#46668
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Gezelschap-gezocht-voor-meneer-groot-film-liefhebber-en-kenner/46668 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken nog diverse vrijwilligers voor onze nieuwe locatie in Lent.

Uitgebreide omschrijving

Graag ga ik met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Denk aan kook of bakvrijwilliger. Wandelen met bewoners, creatieve activiteiten, muziek maken, zingen, 1 op 1... er is behoefte aan allerlei helpende handen.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Lent > Lent Activiteiten > Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent > Heeft u een hobby of passie die u wilt delen met ouderen? Neem dan contact op!

Over Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over hun eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners worden allerlei activiteiten op de woonlagen georganiseerd. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen, maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. We kunnen op Aaron altijd helpende handen gebruiken, zeker ook omdat we net naar Lent zijn verhuist en we nog veel nieuwe contacten moeten opdoen. We wonen in Lent sinds half maart 2022.

Boszicht in Brakkenstein is een ouder pand waar ongeveer 36 bewoners kunnen wonen. Ook daar organiseren wij veel activiteiten waarbij vrijwilligers onmisbaar zijn. Naast activiteiten zijn er ook vrijwilligers actief in onze huiswinkel en als gastvrouw/heer.
Komt u ook het verschil maken op Aaron of Boszicht? Graag bespreek ik met u uw wensen op het gebied van vrijwilligerswerk. U bent van harte welkom!