Skip Sidebar

Over ons

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Gezocht hulp bij het mozaieken

Een dag · 2–4 uur
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
Ouderen
Deel activiteit
#41969
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Gezocht-hulp-bij-het-mozaieken/41969 om je aan te melden

Samenvatting

Heidi heeft het druk bij het mozaieken met onze bewoners en kan wat hulp gebruiken. De ene week mozaieken we op maandag, de andere week op dinsdagmiddag.

Uitgebreide omschrijving

Op Boszicht is een vaste groep mozaiekdames ontstaan die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het maken van mooie mozaiekstukken. De activiteit start om 15.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. Je komt Heidi helpen met het voorbereiden en je helpt de bewoners daar waar nodig is. Ondertussen kletsen we gezellig en drinken een lekker drankje.

Hoe kom ik er?

Over Woonzorgcentrum Boszicht

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners van PG worden veelal activiteiten op de woonlagen georganiseerd, voor de bewoners van de somatische afdelingen veelal in ons Grand Café. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. Vrijwilligers zijn ook actief in onze huiswinkel. Deze is 3 ochtenden in de week geopend. Komt u ook het verschil maken in Boszicht? U bent van harte welkom!
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)