Skip Sidebar

Over ons

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Gezocht meerdere gastheren/vrouwen - Portiers

Structureel werk · 4–24 uur/week
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
Gastheer/vrouw
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent
#39209
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Gezocht-meerdere-gastherenvrouwen---Portiers/39209 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken versterking voor het team, gastvrouw/heer- portier.

Uitgebreide omschrijving

In coronatijd hebben we bij de entree van Boszicht een portier en een gastvrouw gehad die samen gasten te woord stonden, pakketjes aannamen, bewoners hielpen, praatjes maakten, bloemen rondbrachten etc. Deze functie is komen te vervallen en is nu opgepakt door een groep vrijwilligers.


Doordat 1 vrijwilliger geen tijd meer heeft zijn we nu op zoek naar versterking van het team. Het gaat om de maandag en de donderdag. dit kan de hele dag zijn of een dagdeel. we zijn blij met alle tijd die ingevuld kan worden.


We zoeken een dame of heer die graag deze taken op zich neemt. Als portier speel je in op de vragen die er zijn, neem je initiatief en werk je zelfstandig (in contact staande met de medewerkers van het restaurant).


Voel je je aangesproken dan komen we graag met je in contact.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over hun eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners worden allerlei activiteiten op de woonlagen georganiseerd. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen, maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. We kunnen op Aaron altijd helpende handen gebruiken, zeker ook omdat we net naar Lent zijn verhuist en we nog veel nieuwe contacten moeten opdoen. We wonen in Lent sinds half maart 2022.

Boszicht in Brakkenstein is een ouder pand waar ongeveer 36 bewoners kunnen wonen. Ook daar organiseren wij veel activiteiten waarbij vrijwilligers onmisbaar zijn. Naast activiteiten zijn er ook vrijwilligers actief in onze huiswinkel en als gastvrouw/heer.
Komt u ook het verschil maken op Aaron of Boszicht? Graag bespreek ik met u uw wensen op het gebied van vrijwilligerswerk. U bent van harte welkom!