Skip Sidebar

Over ons

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Heidi zoekt hulp bij mozaïeken

Taak · 0–2 uur
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent
#27997
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Heidi-zoekt-hulp-bij-mozaieken/27997 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De mozaïekactiviteit op maandag- en dinsdagmiddag is zo populair dat begeleider Heidi handen te kort komt. Red jij haar uit de brand?

Uitgebreide omschrijving

Heidi is de vaste begeleider van onze mozaïekactiviteit. De ene week kunnen bewoners op maandagmiddag komen mozaïeken en de andere week op de dinsdagmiddag. De belangstelling van bewoners is zo groot dat Heidi handen te kort komt. Wil jij die helpende hand zijn die letterlijk een steentje komt bijdragen?

Je helpt bij het snijden van de stenen, lijmen, maakt een gezellig praatje met bewoners en hebt een beetje zicht op wat er aan tafel gebeurt en weet hier in te sturen. Ook het halen en brengen van de bewoners hoort erbij.


De activiteit start om 15.00 uur.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over hun eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners worden allerlei activiteiten op de woonlagen georganiseerd. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen, maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. We kunnen op Aaron altijd helpende handen gebruiken, zeker ook omdat we net naar Lent zijn verhuist en we nog veel nieuwe contacten moeten opdoen. We wonen in Lent sinds half maart 2022.

Boszicht in Brakkenstein is een ouder pand waar ongeveer 36 bewoners kunnen wonen. Ook daar organiseren wij veel activiteiten waarbij vrijwilligers onmisbaar zijn. Naast activiteiten zijn er ook vrijwilligers actief in onze huiswinkel en als gastvrouw/heer.
Komt u ook het verschil maken op Aaron of Boszicht? Graag bespreek ik met u uw wensen op het gebied van vrijwilligerswerk. U bent van harte welkom!