Skip Sidebar

Over ons

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Heidi zoekt hulp bij mozaïeken

Een dag · 0–2 uur
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#27997
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Heidi-zoekt-hulp-bij-mozaieken/27997 om je aan te melden

Samenvatting

De mozaïekactiviteit op maandag- en dinsdagmiddag is zo populair dat begeleider Heidi handen te kort komt. Red jij haar uit de brand?

Uitgebreide omschrijving

Heidi is de vaste begeleider van onze mozaïekactiviteit. De ene week kunnen bewoners op maandagmiddag komen mozaïeken en de andere week op de dinsdagmiddag. De belangstelling van bewoners is zo groot dat Heidi handen te kort komt. Wil jij die helpende hand zijn die letterlijk een steentje komt bijdragen?

Je helpt bij het snijden van de stenen, lijmen, maakt een gezellig praatje met bewoners en hebt een beetje zicht op wat er aan tafel gebeurt en weet hier in te sturen. Ook het halen en brengen van de bewoners hoort erbij.


De activiteit start om 15.00 uur.

Hoe kom ik er?

Over Woonzorgcentrum Boszicht

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners van PG worden veelal activiteiten op de woonlagen georganiseerd, voor de bewoners van de somatische afdelingen veelal in ons Grand Café. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. Vrijwilligers zijn ook actief in onze huiswinkel. Deze is 3 ochtenden in de week geopend. Komt u ook het verschil maken in Boszicht? U bent van harte welkom!
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)