Skip Sidebar

Over ons

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Hulp gezocht op maandagochtend voor onze winkel.

2–3 uur/week
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#32598
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Hulp-gezocht-op-maandagochtend-voor-onze-winkel/32598 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ons vrijwilligersteam van de winkel zoekt op maandagochtend versterking. De winkel is open voor bewoners van Boszicht tussen 10.15 en 11.45 uur.

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers runnen met elkaar de winkel. Je zorgt met elkaar voor de bestellingen, het uitpakken van de producten en uiteraard het verkopen aan de bewoners.

Het is gezellig om in de winkel te staan, alle bewoners maken graag een praatje en worden graag geholpen.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Woonzorgcentrum Boszicht > Hulp gezocht op maandagochtend voor onze winkel.

Over Woonzorgcentrum Boszicht

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners van PG worden veelal activiteiten op de woonlagen georganiseerd, voor de bewoners van de somatische afdelingen veelal in ons Grand Café. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. Vrijwilligers zijn ook actief in onze huiswinkel. Deze is 3 ochtenden in de week geopend. Komt u ook het verschil maken in Boszicht? U bent van harte welkom!
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)