Skip Sidebar

Over ons

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Kaarten, schaken, dammen? Ja graag!

1–2 uur/week
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
Ouderen
Deel activiteit
#45860
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Kaarten-schaken-dammen-Ja-graag/45860 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Meneer B. is op zoek naar gezelschap op mee te schaken, dammen en kaarten.

Uitgebreide omschrijving

Meneer B. is op zoek naar gezelschap om mee te schaken, dammen en kaarten. Meneer kan niet zo best meer uit de voeten maar spelletjes spelen kan hij nog prima! Samen met meneer kijkt u naar de frequentie van de afspraken en tijden.Hoe kom ik er?

Over Woonzorgcentrum Boszicht

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners van PG worden veelal activiteiten op de woonlagen georganiseerd, voor de bewoners van de somatische afdelingen veelal in ons Grand Café. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. Vrijwilligers zijn ook actief in onze huiswinkel. Deze is 3 ochtenden in de week geopend. Komt u ook het verschil maken in Boszicht? U bent van harte welkom!
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)