Skip Sidebar

Over ons

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Maatje gezocht voor bewoners met dementie

Structureel werk
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
HulpverleningCoördinerenBestuurGastheer/vrouwSociaal contactZorg
Ouderen
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent
#27987
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Maatje-gezocht-voor-bewoners-met-dementie/27987 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Woonlaag 2 van Boszicht zoekt een gezellige dame of heer om diverse activiteiten te ondernemen met de bewoners.

Uitgebreide omschrijving

Woonlaag 2 van Boszicht is een PG-afdeling; hier wonen bewoners met dementie. De afdeling is op zoek naar een gezelschapsheer of -dame die op een dagdeel in de week naar de woonlaag komt. Als gezelschapsheer of -dame onderneem je gezellige activiteiten met de bewoners, zoals koffie drinken, wandelen, een spelletje doen, soep koken... Het kan van alles zijn.


Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over hun eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners worden allerlei activiteiten op de woonlagen georganiseerd. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen, maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. We kunnen op Aaron altijd helpende handen gebruiken, zeker ook omdat we net naar Lent zijn verhuist en we nog veel nieuwe contacten moeten opdoen. We wonen in Lent sinds half maart 2022.

Boszicht in Brakkenstein is een ouder pand waar ongeveer 36 bewoners kunnen wonen. Ook daar organiseren wij veel activiteiten waarbij vrijwilligers onmisbaar zijn. Naast activiteiten zijn er ook vrijwilligers actief in onze huiswinkel en als gastvrouw/heer.
Komt u ook het verschil maken op Aaron of Boszicht? Graag bespreek ik met u uw wensen op het gebied van vrijwilligerswerk. U bent van harte welkom!