Skip Sidebar

Over ons

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Vrijwilliger gezocht om met bewoners lunch voor te bereiden

Structureel werk · 1–3 uur/week
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
Ouderen
4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent
#39819
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Vrijwilliger-gezocht-om-met-bewoners-lunch-voor-te-bereiden/39819 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor woonlaag 2 van Boszicht (afdeling met bewoners met dementie) zoeken we een vrijwilliger die samen met onze bewoners de lunch wil voorbereiden.

Uitgebreide omschrijving

Voor woonlaag 2 van Boszicht (afdeling met bewoners met dementie) zoeken we een vrijwilliger die samen met onze bewoners de lunch wil voorbereiden. Samen soep maken of iets lekkers bakken voor bij de lunch. Gewoon voor de gezelligheid en om de lunch leuker te maken.

Dit kan 1 x in de week maar ook meerdere keren. Uiteraard eet je gezellig mee en laat je de boel weer netjes achter.


Mocht je ook willen wandelen aansluitend of nog een spelletje willen doen met een bewoner dan mag dat zeker, graag zelfs. eigenlijk bepaal je zelf hoe lang je er bent en wat je doet...

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Woonzorgcentrum Boszicht in Brakkenstein of Aaron in Lent

Op Aaron, gelegen in de nieuwbouw van Lent, hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 1 woonlaag waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over hun eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners worden allerlei activiteiten op de woonlagen georganiseerd. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen, maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. We kunnen op Aaron altijd helpende handen gebruiken, zeker ook omdat we net naar Lent zijn verhuist en we nog veel nieuwe contacten moeten opdoen. We wonen in Lent sinds half maart 2022.

Boszicht in Brakkenstein is een ouder pand waar ongeveer 36 bewoners kunnen wonen. Ook daar organiseren wij veel activiteiten waarbij vrijwilligers onmisbaar zijn. Naast activiteiten zijn er ook vrijwilligers actief in onze huiswinkel en als gastvrouw/heer.
Komt u ook het verschil maken op Aaron of Boszicht? Graag bespreek ik met u uw wensen op het gebied van vrijwilligerswerk. U bent van harte welkom!