Skip Sidebar

Over ons

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten ...

Ouderen
Deel

Vrijwilliger gezocht voor het maken van kaarten met onze bewoners

1–2 uur/week
Heemraadstraat 10, 6525 TK Nijmegen, Nederland
CreatiefMensen begeleiden
Ouderen
2 plaatsen over.
Deel activiteit
#43210
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/Woonzorgcentrum-Boszicht/activiteiten/Vrijwilliger-gezocht-voor-het-maken-van-kaarten-met-onze-bewoners/43210 om je aan te melden

Samenvatting

Helaas stopt onze vaste vrijwilligster van het kaarten maken. Ze heeft de afgelopen jaren met onze bewoners vele kaarten gemaakt.

Uitgebreide omschrijving

Helaas stopt onze vaste vrijwilligster van het kaarten maken. Ze heeft de afgelopen jaren met onze bewoners vele kaarten gemaakt. Er is een vast groepje dames die deelnemen aan deze activiteit. We organiseren het kaarten maken om de week op maandagmiddag (zou ook naar de vrijdagmiddag kunnen).


Bent u creatief en in staat om alleen of met een vriend/vriendin deze activiteit te begeleiden dan horen we graag van u. De activiteit vind plaats in ons Grand Café. De medewerkers van het Grand Café zijn ten aller tijden uw aanspreekpunt. Uiteraard is al het materiaal aanwezig en krijgt u budget om materiaal aan te schaffen. U kunt de activiteit invullen naar uw inzicht.

Graag kom ik met u in contact!

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Woonzorgcentrum Boszicht > Vrijwilliger gezocht voor het maken van kaarten met onze bewoners

Over Woonzorgcentrum Boszicht

Op Boszicht, gelegen in de wijk Brakkenstein hebben we 3 woonlagen PG (psychogeriatrische afdelingen) waar mensen met dementie wonen en 6 woonlagen waar ouderen wonen met Somatische klachten (lichamelijke klachten). Deze bewoners krijgen ondersteuning daar waar nodig is en houden regie over eigen leven. Bewoners doen die dingen die ze prettig vinden.

Voor de bewoners van PG worden veelal activiteiten op de woonlagen georganiseerd, voor de bewoners van de somatische afdelingen veelal in ons Grand Café. Vele vrijwilligers zorgen samen voor een mooie daginvulling van onze bewoners. Van mozaïeken naar sjoelen maar ook wandelen en gewoon een kopje koffie drinken. Vrijwilligers zijn ook actief in onze huiswinkel. Deze is 3 ochtenden in de week geopend. Komt u ook het verschil maken in Boszicht? U bent van harte welkom!
2 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)