Skip Navigation
Over ons

Wij zijn een revalidatiehuis in een mooie omgeving. Bij ons verblijven met name ouderen die na b.v een ziekenhuis opname komen revalideren. Dienst Welzijn biedt ondersteuning aan deze patiënten op ...

OuderenZorg & WelzijnCoronavirus
Deel

vrijwilliger activiteiten

2–12 uur/week · Start vanaf 31 aug 2020
6561 LE, Groesbeek, Gelderland, Nederland
OuderenZorg & WelzijnCoronavirus
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
#27211
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/ZZG-Herstelcentrum/activiteiten/vrijwilliger-activiteiten/27211 om je aan te melden
SamenvattingWelkom vrijwilligers!! Wij vragen hulp bij ons aanbod in activiteiten. Van maandag t/m vrijdag in de ochtend en middag.
Uitgebreide omschrijving

Onze activiteiten worden gecoördineerd door professionele medewerkers en zij worden daarbij geassisteerd door waardevolle vrijwilligers.


Er is een groot gevarrieërd aanbod aan activiteiten.

De activiteiten kunnen gericht zijn op ontspanning ( bakactiviteit, muziek, optredens, beweegactiviteiten, atelier, bingo, wandelclub) maar ook revalidatiegericht ( braintraining, spel, specifieke beweegoefeningen, ontbijttrainingen, afasiegroep).


Wij bieden een goede ondersteuning, de mogelijkheid interresante en mooie ervaringen op te doen en jezelf te ontplooien, gezelligheid, reiskostenvergoeding en veel dankbaarheid van onze patiënten en medewerkers!


Heb je interesse en ben je gemotiveerd, dan ben je van harte welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?Het Herstelcentrum staat op Park Dekkerswald in een groene omgeving.
Over ZZG Herstelcentrum
Wij zijn een revalidatiehuis in een mooie omgeving. Bij ons verblijven met name ouderen die na b.v een ziekenhuis opname komen revalideren. Dienst Welzijn biedt ondersteuning aan deze patiënten op praktisch gebied maar ook zeker op het mentale vlak.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
#27211
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/ZZG-Herstelcentrum/activiteiten/vrijwilliger-activiteiten/27211 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)