Skip Sidebar

Over ons

Doelstelling organisatie
Wij dragen duurzaam bij aan de gezondheid van mensen, zodat zij een goede kwaliteit van leven ervaren. We werken samen met u als bewoner en anderen, vanuit het idee dat wij ...

OuderenWelzijn
Deel

Over ZZG zorggroep Juliana

Doelstelling organisatie
Wij dragen duurzaam bij aan de gezondheid van mensen, zodat zij een goede kwaliteit van leven ervaren. We werken samen met u als bewoner en anderen, vanuit het idee dat wij mensen helpen om het vertrouwen in eigen kunnen te behouden of terug te winnen zodat zij de kracht en de macht hebben om zelf richting te geven aan het leven.

Juliana; combinatie van stad en natuur
Wonen in hartje Nijmegen met de natuur om de hoek? Dat kan in Juliana als het thuis niet meer gaat. Samen zorgen we ervoor dat u in uw eigen woning uw leven voortzet. U bent zelf de baas en woont zoals u dat prettig vindt. Maar u staat er niet alleen voor.

Uw nieuwe huis

Juliana heeft vier woongroepen met ieder acht appartementen. Iedere woongroep heeft een buurtkamer. Hier kan u gezamenlijk eten, koffie drinken of een spelletje doen. Drie van de vier groepen zijn gesloten. Naar binnen en buiten is niet zomaar mogelijk. Dat is belangrijk om veilig te wonen.

Eigen appartement

Verhuist u naar Juliana, dan krijgt u een ruim appartement met aparte slaapruimte en kooktoestel. Een elektrisch verstelbaar bed en kledingkast is aanwezig. Verder neemt u uw eigen spullen mee.