Gitaar- of pianoles voor mevrouw uit Beuningen

Structureel werk · 1–2 uur/week
Beuningen, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenMuziekMaatje & buddyBegeleidingNederlandsRussischPerzisch
1 plaats over.
Activiteit Delen
#49869
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Gitaar--of-pianoles-voor-mevrouw-uit-Beuningen/49869 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mevrouw zou graag piano of gitaar willen leren spelen maar heeft geen geld voor piano- of gitaarles. We zoeken een vrijwilliger die dit leuk zou vinden.

Uitgebreide omschrijving

Als alleenstaande moeder heeft ze weinig tijd voor zichzelf, alleen op maandagochtend tot 12.00 uur en op dinsdagochtend tot 13.00 uur.

Mevrouw is 24 jaar, komt uit Tadzjikistan en woont sinds oktober 2020 in Beuningen. Ze volgt een inburgeringscursus, is bezig met A2 en haar Nederlands gaat goed vooruit. Ze spreekt Russisch, Farsi en Nederlands.

Is er iemand die haar les zou willen geven op vrijwillige basis? Mevrouw beschikt zelf niet over een instrument.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Beuningen > Beuningen Activiteiten > 1-op-1 hulp > Gitaar- of pianoles voor mevrouw uit Beuningen

Over 1-op-1 hulp

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.