Help jij mij a.s. zaterdag uit de brand? Schoonmaakhulp gezocht

Evenement · 16 okt 2021, 10:00 - 16:00
Postweg, 6571 CR Berg en Dal, Nederland
Zwerfafval
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
#46091
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Help-jij-mij-as-zaterdag-uit-de-brand-Schoonmaakhulp-gezocht/46091 om je aan te melden

Samenvatting

Vanwege veel pijn zoek ik iemand die mij voor een uur of voor een paar uurtjes mee kan helpen bij het schoonmaken van mijn voortent.

Uitgebreide omschrijving

Vanwege chronische pijn kan ik moeilijk schoonmaken. Ik sta op een camping en het seizoen loopt af. Dat betekent dat mijn voortent schoongemaakt moet worden, zodat ik hem kan inpakken. Hierbij kan ik alle extra hulp goed gebruiken. Bewegen doet me al snel pijn, maar ik help waar ik kan en ondertussen zouden we gezellig kunnen praten terwijl je schoonmaakt. Met één uur help je me al heel erg mee. Meer kan ook.

Kom jij mij a.s. zaterdag 16 oktober helpen? Ik hoor het graag!

De camping is op een mooie plek in de natuur.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Berg en Dal > Berg en Dal Activiteiten > 1-op-1 hulp > Help jij mij a.s. zaterdag uit de brand? Schoonmaakhulp gezocht

Over 1-op-1 hulp

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.