Hondje gezocht om uit te kunnen laten / liefde te geven

Structureel werk · 1–3 uur/week · Start vanaf 13 dec 2020
Nijmegen, Gelderland, Nederland
HulpverleningBegeleidingNederlandsSociaal contactMaatje & buddyZorg
DierenwelzijnWelzijn
Activiteit Delen
#30462
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Hondje-gezocht-om-uit-te-kunnen-laten--liefde-te-geven/30462 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ik zoek een hondje dat wat liefde en aandacht kan gebruiken en eventueel uitgelaten wil worden.

Uitgebreide omschrijving

Beste buurtbewoners, ik ben Romilda (55 jaar) en houd erg van honden. Helaas is het op mijn huidige woonplek niet mogelijk om een hondje te houden. Vroeger heb ik wel honden gehad.


Omdat ik erg van honden kan genieten lijkt het me leuk om de hond van iemand anders af en toe te kunnen uitlaten/ liefde te kunnen geven en ermee te kunnen spelen. Ik ben helaas niet in de gelegenheid om mezelf makkelijk te verplaatsen waardoor het wenselijk is dat ik het hondje kan ophalen op loopafstand (omgeving Distelpark) of dat hij gebracht en opgehaald kan worden.


Ik heb er erg veel zin in! Hopelijk kunnen we elkaar helpen.


Met vriendelijke groet,


Romilda

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > 1-op-1 hulp > Hondje gezocht om uit te kunnen laten / liefde te geven

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.