Hulp nodig met gaatjes dichten, vloer eruit halen e.d. (17 aug, Westervoort)

Een dag · 4–8 uur
Westervoort, Gelderland, Nederland
1 plaats over.
Deel activiteit
#44108
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Hulp-nodig-met-gaatjes-dichten-vloer-eruit-halen-ed-17-aug-Westervoort/44108 om je aan te melden

Samenvatting

Een fysiek kwetsbare vrouw krijgt een andere woning in Arnhem wegens vele gebreken in deze. Ze moet verhuizen, maar kan niet alles alleen.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken mensen die voor 17 augustus een oudere, fysiek kwetsbare vrouw uit Westervoort kunnen helpen met het goed opleveren van haar huis. Denk aan vloer eruit halen, gaatjes dichten e.d. Ondanks gezondheidsproblemen bikkelt deze vrouw door en doet ze veel zelf, maar kan dit niet alleen.


Als er mensen zijn die haar met het opleveren een handje willen helpen, dan heel graag. Vele handen maken licht werk.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Westervoort > Westervoort Activiteiten > 1-op-1 hulp > Hulp nodig met gaatjes dichten, vloer eruit halen e.d. (17 aug, Westervoort)

Over 1-op-1 hulp

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.
1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)