Hulpmaatje gezocht

Structureel werk · 2–5 uur/week
Stationsplein 26, 6512 AB Nijmegen, Nederland
Activiteit Delen
#30485
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Hulpmaatje-gezocht/30485 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het betreft mijn moeder die in de leeftijd is van 85 jaar. Ze is erg eenzaam, heeft nagenoeg geen contacten en voelt zich erg eenzaam.

Uitgebreide omschrijving

Mijn moeder wil graag een keer naar de stad om te winkelen, of een keer een praatje maken en/of een wandeling. Ze loopt achter een rollator. Ze vindt het ook leuk om een keer er op uit te gaan, om op een terras te zitten.

Ze zit alleen thuis en kan zich moeilijk verplaatsen. Bijvoorbeeld het openbaar vervoer is geen optie voor haar, om hiermee te reizen.

Mijn moeder vindt het heel moeilijk om zelf contacten te leggen en heeft hierdoor geen vrienden. Ze kan wel duidelijk aangeven waar haar behoeften liggen en misschien borrelen er bij de vrijwilligers wel ideeën op, waar mijn moeder ook enthousiast van wordt, om het een keer uit te proberen.
Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over 1-op-1 hulp

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.