Hulpmaatje gezocht

Structureel werk · 2–5 uur/week
Stationsplein 26, 6512 AB Nijmegen, Nederland
Activiteit Delen
#30485
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Hulpmaatje-gezocht/30485 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het betreft mijn moeder die in de leeftijd is van 85 jaar. Ze is erg eenzaam, heeft nagenoeg geen contacten en voelt zich erg eenzaam.

Uitgebreide omschrijving

Mijn moeder wil graag een keer naar de stad om te winkelen, of een keer een praatje maken en/of een wandeling. Ze loopt achter een rollator. Ze vindt het ook leuk om een keer er op uit te gaan, om op een terras te zitten.

Ze zit alleen thuis en kan zich moeilijk verplaatsen. Bijvoorbeeld het openbaar vervoer is geen optie voor haar, om hiermee te reizen.

Mijn moeder vindt het heel moeilijk om zelf contacten te leggen en heeft hierdoor geen vrienden. Ze kan wel duidelijk aangeven waar haar behoeften liggen en misschien borrelen er bij de vrijwilligers wel ideeën op, waar mijn moeder ook enthousiast van wordt, om het een keer uit te proberen.
Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.