Iemand die af en toe wil wandelen

Taak
Westervoort, Gelderland, Nederland
1 plaats over.
Activiteit Delen
#43162
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Iemand-die-af-en-toe-wil-wandelen/43162 om je aan te melden

Samenvatting

Ik woon bij de Appelbloesem in Westervoort en zoek iemand die het gezellig vind om af en toe met mij te wandelen.

Uitgebreide omschrijving

Ik voel mij soms eenzaam omdat ik niet genoeg mensen ken waar ik gezellig mee kan wandelen en praten. Ik zoek iemand die het ook leuk zou vinden om zo nu en dan samen een blokje om te gaan.


Verder zou ik er ook bij geholpen zijn als iemand 1 x in de 3 maanden een keer mijn medicijnen mee wilt ophalen, gezien ik niet mobiel genoeg ben voor die afstanden.


Lijkt het je leuk om eens kennis te maken en kijken of het klikt voor zo nu en dan een wandeling? Altijd welkom voor kopje koffie of thee.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over 1-op-1 hulp

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.