Ik wil naar… maar hoe kom ik er?

Structureel werk · 1 uur/week
Oosterhout, Gelderland, Nederland
Vervoer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#36609
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Ik-wil-naar-maar-hoe-kom-ik-er/36609 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zit u verlegen om een autoritje naar het ziekenhuis of bijvoorbeeld naar een kennis?

Uitgebreide omschrijving

Corona maakt dat ik in huis gekluisterd zit. Ik kan niet naar m n zus in Valburg en mijn dochter die in Hemmen woont heb ik ook al maanden niet meer gezien. De wereld was al klein maar wordt steeds kleiner.

Of… volgende week woensdag moet ik naar therapie. Mijn dochter moet thuiswerken en is tevens ook huisjuf; die kan ik niet meer vragen? Lopen kan niet, hoe kom ik in Elst?

Dit soort vragen behoeven oplossingen in het vervoer. Deze dienst bestaat naast de Algemene Hulpdienst in Elst en is met name opgezet voor dorpen uit de gemeente Overbetuwe. Het bestuur van de hulpdienst heeft ter bescherming van haar chauffeurs haar dienst tijdens deze periode tijdelijk stop gezet. Daarom kan nu iedereen uit de gemeente, die dit nodig heeft een beroep doen aan de vervoersdienst van Forte Welzijn. De chauffeurs uit Overbetuwe brengen u met liefde en plezier naar waar u heen moet/wilt. Allemaal coronaproof!!!

Heeft u een ritje nodig? Meld u aan via de blauwe knop en u krijgt onmiddellijk een mail met contactgegevens van de coördinator!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over 1-op-1 hulp

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.