Kom jij mij helpen bij het maken van een week- en dagplanning?

Structureel werk · Flexibele uren
Kerkstraat, 6551 ZX Weurt, Nederland
HulpverleningOndersteunend werkBegeleidingEngelsNederlandsCoördinerenZorg
Welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
#45993
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Kom-jij-mij-helpen-bij-het-maken-van-een-week--en-dagplanning/45993 om je aan te melden

Samenvatting

Wie wil een jongeman van 28 helpen die moeite heeft met plannen? Dit kan zowel vanuit huis en/of je komt op bezoek in Weurt, net buiten Nijmegen.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij het verschil uitmaken in het leven van een jongeman die chronisch ziek is? Hierdoor heb ik weinig energie en is het extra belangrijk dat ik mijn activiteiten goed plan. Maar juist het goed kunnen plannen lukt mij niet zelf en hier heb ik hulp bij nodig. Wil jij mij ondersteunen door wekelijks of, het liefst een paar keer per week met mij mee te denken over mijn planning?

Als je naar me toe kunt komen is dat het meest handig, maar dat hoeft niet: we kunnen ook (beeld)bellen. We zouden bijvoorbeeld 1 keer per week 2 uur bij mij thuis kunnen afspreken om een globale weekplanning te maken. Daarnaast kunnen we tussendoor bellen (als er iets wijzigt of sowieso.)

Soms moet ik door vermoeidheid langer nadenken om uit mijn woorden te kunnen komen. Dan is het fijn als jij iemand bent die geduldig is en een beetje rustig.


Jouw inzet helpt mij om ondanks mijn medische situatie een fijner leven te hebben!


Interesse? Neem contact op, dan kunnen we elkaar leren kennen.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Weurt > Weurt Activiteiten > 1-op-1 hulp > Kom jij mij helpen bij het maken van een week- en dagplanning?

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.