Kunnen er mensen mij helpen met verwijderen van kurken vloer?

Een dag · 0–2 uur
Duiven, Gelderland, Nederland
20 plaatsen over.
Deel activiteit
#43725
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Kunnen-er-mensen-mij-helpen-met-verwijderen-van-kurken-vloer/43725 om je aan te melden

Samenvatting

Ik ga binnenkort verhuizen en krijg een flinke boete van de woningbouw als de kurken vloer er niet uit gaat. Door gezondheid kan ik dit niet.

Uitgebreide omschrijving

Ik zoek daarom mensen die een klein deel van de vloer kunnen weghalen. Bijvoorbeeld 2 vierkante meter. (Als er namelijk meer mensen zijn die even tjes zouden willen helpen, zou het namelijk al een heleboel schelen.)


Sta jij er voor open om een klein deel te verwijderen? (Er ligt kurk in de hele woning, maar elke kleine beetje helpt enorm.)

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Duiven > Duiven Activiteiten > Coronahelpers Gelderland > Kunnen er mensen mij helpen met verwijderen van kurken vloer?

Over Coronahelpers Gelderland

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.
20 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)