Maandelijks vervoer voor bezoek familie in Driebergen

Structureel werk · 2-4 uur/maand
Beuningen, Gelderland, Nederland
VervoerNederlands
OuderenMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
#63122
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Maandelijks-vervoer-voor-bezoek-familie-in-Driebergen/63122 om je aan te melden

Samenvatting

Maandelijks vervoer voor alleenstaande 72 jarige dame van Gemeente Beuningen naar familie in Driebergen en vise versa.

Uitgebreide omschrijving

Als gevolg van Long-Covid klachten heeft een alleenstaande mevrouw van 72 jaar uit de gemeente Beuningen ernstige benauwdheidklachten. Voorheen bezocht mevrouw maandelijks haar familie in Driebergen. Het lukt haar niet meer om zelfstandig te reizen. De vergoeding die vanuit de overheid voor familiebezoek wordt verstrekt is ontoereikend. Hierdoor kan zij niet meer zo vaak, haar familie in Driebergen bezoeken.

 

Daarom deze oproep:

Komt en bent u regelmatig in de directe omgeving van Driebergen? Zou u mevrouw kunnen en willen helpen? Het niet erg vinden om deze mevrouw af en toe (in overleg) op te halen in Ewijk en mee nemen naar haar familie in Driebergen en na afloop weer mee terug te nemen naar Ewijk? Laat het dan iets van u horen. U zou mevrouw daar een groot plezier mee doen.

 

Meer informatie:

Stichting Perspectief

Joseph Vink

Sociaal werker

06-22065334

[email protected]

 

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Beuningen Activiteiten > 1-op-1 hulp > Maandelijks vervoer voor bezoek familie in Driebergen

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.