Planning hulp gezocht!

Structureel werk · 1–3 uur/week
Kerkstraat, 6551 ZX Weurt, Nederland
HulpverleningOndersteunend werkBegeleidingNederlandsCoördinerenZorgAdministratieAdvies & MentoringMaatje & buddy
Welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
#45993
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Planning-hulp-gezocht/45993 om je aan te melden

Samenvatting

Wie vind het leuk om een jongeman van 29 te helpen met dag -en weekplanningen maken? Dit kan vanuit huis via telefoon of je komt op bezoek, bij Nijmegen.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij het verschil uitmaken in het leven van een jongeman die chronisch ziek is? Ook heb ik met overprikkeling te maken en daardoor weinig energie. Het is heel fijn als een planning aansluit op mijn energieniveau.


Maar juist het goed kunnen plannen lukt mij niet goed zelf, Vind jij het leuk om mij ondersteunen door wekelijks of misschien vaker met mij mee te denken over mijn planning? We kunnen zelf bedenken wanneer het handig is om af te spreken. Je kunt naar me toekomen maar dat hoeft niet: we kunnen ook bellen of beeldbellen. Ik woon net buiten Nijmegen-West, in Weurt.


Jouw inzet helpt mij om ondanks mijn medische situatie een fijn leven te hebben! Zou super zijn als je zou kunnen helpen!

Hoe kom ik er?

Het is het rode appartementsgebouw vlakbij 't Weurtsche hoekje,
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.