Praktische, tactische aanpakker voor hulp bij uitzoeken & verplaatsen spullen

Structureel werk · 1–2 uur/week
Ewijk, Gelderland, Nederland
Ondersteunend werkBegeleidingMaatje & buddyZorgHulpverlening
Mensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
#54125
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Praktische-tactische-aanpakker-voor-hulp-bij-uitzoeken--verplaatsen-spullen/54125 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een praktische, tactische aanpakker om te helpen met het uitzoeken & verplaatsen van spullen, met enige regelmaat beschikbaar op maandag tussen 10-12.

Uitgebreide omschrijving

Hallo! Wij zoeken een persoon die een mevrouw in Ewijk zou willen helpen met het uitzoeken en het verplaatsen van spullen. Wij zoeken een praktische, maar tactische aanpakker die af en toe beschikbaar is op maandag tussen 10 en 12. Het liefst een vitaal persoon die ook in staat is spulletjes te tillen, aangezien mevrouw hier wegens een lichamelijk handicap niet toe in staat is. Iemand die vanuit een rustige basishouding wil meedenken met mevrouw en hier praktisch vorm aan wil helpen geven. Als u denkt iets te kunnen betekenen, neemt u dan contact op!

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Ewijk Activiteiten > 1-op-1 hulp > Praktische, tactische aanpakker voor hulp bij uitzoeken & verplaatsen spullen

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.