Vader (halfzijdig verlamd) vraagt hulp voor dochter (verstandelijk beperkt).

Structureel werk · 0–4 uur/week
Lent, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenKlussenWinkelKoken & etenTuinierenDieren verzorgenMaatje & buddySociaal contactBoodschappen doenDe hond uitlaten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
#43299
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Vader-halfzijdig-verlamd-vraagt-hulp-voor-dochter-verstandelijk-beperkt/43299 om je aan te melden

Samenvatting

Voor een lief gezin met een alleenstaande vader met fysieke beperking met inwonende verstandelijk beperkte dochter hulp gezocht, wie wil helpen?

Uitgebreide omschrijving

Voor een lief en gezellig gezin waarvan de vader een zwaar overbelaste arm heeft, zijn enige arm, ben ik op zoek naar iemand die het gezin kan ontlasten. Kan zijn: eens in de week een keer mee boodschappen doen, of juist eens in de week koken. Kan ook: een keer wandelen met de hond. Of helpen in de tuin. Of een keer winkelen. Vader kan het fysiek niet bijbenen en dochter heeft ook zo haar beperkingen. Zij heeft een verstandelijke beperking. Vader is 54 jaar en de dochter die thuis woont is 22 jaar. Ze wonen in Nijmegen Lent. Dag en tijd samen in overleg af te stemmen. Er is ook hulpverlening aanwezig maar extra ondersteuning is zeer welkom en nodig.

Hoe kom ik er?

Vlakbij basisschool de Gelderse hof.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Lent > Lent Activiteiten > 1-op-1 hulp > Vader (halfzijdig verlamd) vraagt hulp voor dochter (verstandelijk beperkt).

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.