Vader (halfzijdig verlamd) vraagt hulp voor dochter (verstandelijk beperkt).

Structureel werk · 0–4 uur/week
Lent, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenKlussenWinkelKoken & etenTuinierenDieren verzorgenMaatje & buddySociaal contactBoodschappen doenDe hond uitlaten
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
#43299
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Vader-halfzijdig-verlamd-vraagt-hulp-voor-dochter-verstandelijk-beperkt/43299 om je aan te melden

Samenvatting

Voor een lief gezin met een alleenstaande vader met fysieke beperking met inwonende verstandelijk beperkte dochter hulp gezocht, wie wil helpen?

Uitgebreide omschrijving

Voor een lief en gezellig gezin waarvan de vader een zwaar overbelaste arm heeft, zijn enige arm, ben ik op zoek naar iemand die het gezin kan ontlasten. Kan zijn: eens in de week een keer mee boodschappen doen, of juist eens in de week koken. Kan ook: een keer wandelen met de hond. Of helpen in de tuin. Of een keer winkelen. Vader kan het fysiek niet bijbenen en dochter heeft ook zo haar beperkingen. Zij heeft een verstandelijke beperking. Vader is 54 jaar en de dochter die thuis woont is 22 jaar. Ze wonen in Nijmegen Lent. Dag en tijd samen in overleg af te stemmen. Er is ook hulpverlening aanwezig maar extra ondersteuning is zeer welkom en nodig.

Hoe kom ik er?

Vlakbij basisschool de Gelderse hof.
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Lent > Lent Activiteiten > 1-op-1 hulp > Vader (halfzijdig verlamd) vraagt hulp voor dochter (verstandelijk beperkt).

Over 1-op-1 hulp

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.