Vervoer en 1 op 1 begeleiding naar en van dagbesteding kind Zevenaar-Wichmond

Structureel werk · 3–6 uur/week
Zevenaar, Gelderland, Nederland
HulpverleningZorgBegeleidingNederlandsVervoerJeugdwerkOndersteunend werk
ZorgWelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
#59538
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Vervoer-en-1-op-1-begeleiding-naar-en-van-dagbesteding-kind-Zevenaar-Wichmond/59538 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken voor de Dinsdag vervoer en 1 op 1 begeleiding naar en van de dagbesteding in Wichmond.

Uitgebreide omschrijving

Voor onze zoon zoeken wij een individuele begeleider die hem op de Dinsdag naar/van de dagbesteding in Wichmond kan brengen/halen.

Onze zoon is 13 maar heeft een emotionele ontwikkelingsleeftijd van 0-6 maanden en een totale ontwikkelingsleeftijd van gemiddeld 2,2 jaar. Hij heeft o.a Autisme Niv3, verstandelijke beperking, Adhd en een prikkelverwerkingstoornis hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een syndroom (in onderzoek). Kennis en ervaring is dus wel een must.

Betaling via uurloon pgb Jeugdwet.

Op vrijwilliger basis zou denk ik ook wel mogelijk zijn maar ik ben nog aan het navragen hoe dat dan gaat met de vergoeden gemaakte reiskosten.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Zevenaar > Zevenaar Activiteiten > 1-op-1 hulp > Vervoer en 1 op 1 begeleiding naar en van dagbesteding kind Zevenaar-Wichmond

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.