Vriendelijke dame, 52, zoekt belmaatje m/v

Structureel werk · Flexibele uren
Ubbergen, Gelderland, Nederland
1 plaats over.
Activiteit Delen
#58439
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Vriendelijke-dame-52-zoekt-belmaatje-mv/58439 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ik zou graag eens per twee à drie weken videobellen met een rustige, gezellige gesprekspartner m/v, die net als ik houdt van een goed gesprek.

Uitgebreide omschrijving

Goeiedag! Ik ben een gelukkig getrouwde, bewust kindervrije vrouw van 52. Door toegenomen fysieke beperkingen ben ik aan huis gebonden. Omdat ik niet meer zo veel onder de mensen kom als voorheen, is het wat stilletjes geworden om me heen. Ik wil weer contact met de buitenwereld! Daarom zoek ik een belmaatje m/v in de leeftijd van 45 tot 55. Een goedgehumeurd iemand met een brede interesse en een open mind.


Ik houd van goede gesprekken met daarbinnen ruimte voor nadenken, elkaar laten uitpraten. Diepgang is welkom. Maar op zijn tijd een pittige grap ook. Fijne gespreksonderwerpen vind ik het leven, koken en eten, natuur, muziek. Eén gesprek per twee à drie weken lijkt me goed. Ik verwacht dus geen telefooncirkel-achtige constructie; het gaat mij echt om uitwisseling, dialoog.


Het lijkt me prettig om eerst via een bericht hier kennis te maken. Daarna zou ik graag willen videobellen (Zoom). ‘Gewoon’ telefoneren is erg lastig i.v.m. mijn pijnklachten. Voel je je aangesproken? Dan hoor ik graag van je.


Groeten, Marleen

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Ubbergen > Ubbergen Activiteiten > 1-op-1 hulp > Vriendelijke dame, 52, zoekt belmaatje m/v

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.