Vrijwillige tuinhulp gezocht

Taak
Vanuit huis
TuinierenKlussen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#53567
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Vrijwillige-tuinhulp-gezocht/53567 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voortuin 2 grote planten verwijderen en voorzien van een nieuw anti-onkruiddoek en grindlaag. Indien mogelijk nieuwe poort plaatsen.

Uitgebreide omschrijving

Mijn voortuin is aan een opknapbeurt toe, maar het is voor mij te zwaar om zelf te doen en ik heb helaas geen geld voor een hoveniersbedrijf. Ik zoek iemand met groene vingers die mij zou willen helpen, liefst vrijwillig en eventueel tegen een vergoeding. Ik leef namelijk van een sociaal minimum. Het gaat om de volgende taken: 2 grote planten verwijderen, nieuwe anti-onkruiddoek plaatsen en een grindlaag aanleggen. De poort in de achtertuin functioneert niet meer zo goed, dus hiervoor zou ik graag ook alle hulp kunnen gebruiken.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

đź’¸ Vrijwilligersvergoeding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.