Vrijwilligerscoördinator Stadsschouwburg Nijmegen en de Vereeniging

Structureel werk · 8–16 uur/week
Nijmegen, Gelderland, Nederland
Coördineren
Kunst & cultuur
1 plaats over.
Activiteit Delen
#54568
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Vrijwilligerscoordinator-Stadsschouwburg-Nijmegen-en-de-Vereeniging/54568 om je aan te melden

Samenvatting

Jij zorgt voor het inroosteren, het zorgvuldig bijhouden van mutaties in het roostersysteem, de planning en het op peil houden van het aantal vrijwilligers.

Uitgebreide omschrijving

Over de organisatie

Aan het Keizer Karelplein staan twee prachtige monumentale podia, iconen van de stad Nijmegen. De Stadsschouwburg behoort tot de grotere theaters in Nederland. Met bijbehorende faciliteiten is de zaal geschikt voor activiteiten waar veel theatertechniek aan te pas komt. Concertgebouw De Vereeniging, een concertzaal met internationale allure en uitstraling en een rijke historie van meer dan 100 jaar, is wereldberoemd vanwege de fantastische akoestiek. Door de grote vlakke vloer, waarvan de stoelen verwijderd kunnen worden, is deze zaal multifunctioneel.

 

Functie

Binnen onze organisatie werkt een grote groep vrijwilligers hard mee om alle voorstellingen en concerten tot een succes te maken. Of het nu gaat om zaalwachten, mensen bij de garderobe of de artiestenfoyer, ze moeten allemaal ingepland worden. Dit werk wordt gedaan door onze vrijwilligerscoördinatoren. Twee vrijwilligerscoördinatoren beheren samen de vrijwilligersorganisatie. Een van deze functies komt nu vacant, daarvoor zijn wij mogelijk op zoek naar jou.

Inhoudelijk worden de vrijwilligers aangestuurd door de hoofden van de afdeling. Jij zorgt voor het inroosteren, het zorgvuldig bijhouden van mutaties in het rooster, het doorgeven van de planning en voor het op peil houden van het aantal vrijwilligers, maar minstens zo belangrijk is dat je zorgt voor hechtheid in het team. Het is cruciaal dat alle taken nauwkeurig en consequent gebeuren. In verband met het bestaande én de komst van een nieuw roosterprogramma vragen wij van de nieuwe coördinator dat deze digitaal goed onderlegd is en, bij voorkeur, ervaring heeft met roosterprogramma’s.

 

Wat bieden wij jou?

We bieden een boeiende werkomgeving met professionals én vrijwilligers die als een hecht team samenwerken. Je krijgt de mogelijkheid om gratis voorstellingen en concerten bij te wonen. Vanuit de organisatie krijg je alle hulp en mogelijkheden om de taken uit te voeren.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > 1-op-1 hulp > Vrijwilligerscoördinator Stadsschouwburg Nijmegen en de Vereeniging

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.