Wandelen met hulphondje.

Structureel werk · Flexibele uren
Zevenaar, Gelderland, Nederland
De hond uitlatenDieren verzorgenNederlandsZorgHulpverleningBegeleidingSociaal contact
DierenwelzijnWelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
#58197
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/Wandelen-met-hulphondje/58197 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ma,Woe,Do begin vd middag wandelen met hulphondje.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken 1 of meerdere personen die op Ma, Woe, Do begin vd middag even willen gaan wandelen met het hulphondje van onze zoon. Onze zoon heeft 1 ochtend per week dagbesteding. De overige dagen verleen ik/wij intensieve kindzorg en 1 op 1 begeleiding. Mijn partner laat haar heel vroeg in de ochtend, eind middag en avond uit maar ze moet begin vd middag ook even kunnen wandelen. Zelf zit ik sinds een aantal jaar in een rolstoel waardoor vooral in de herfst en winter de combi hulphond uitlaten, mijn eigen lichamelijke beperkingen, mijn zoon meekrijgen en begeleiden, een hele onderneming is. Hulp in de Herfst/winter is ook vanwege mijn eigen problematiek rondom temperatuur regulatie, meer dan welkom.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.