hulp bij repareren fiets-vervangen stuurpen racefiets

Taak · 2–4 uur
Nijmegen, Gelderland, Nederland
EngelsNederlandsBestuurDuitsSportKlussen
Sport & Recreatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#37357
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/hulp-bij-repareren-fiets-vervangen-stuurpen-racefiets/37357 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ik zoek iemand die mij kan helpen bij het vervangen van een stuurpen op mijn racefiets, maar mij ook meer over de techniek wil uitleggen, zodat ik het later ook zelf kan. Heb in mijn omgeving geen mensen die ook wielrennen en ik vind het moeilijk om hulp te vragen.


Ik zou namelijk ook graag een fietsmaatje willen hebben of in een klein groepje willen fietsen.

Door een beperking vind ik dat (nog) heel moeilijk.

Wilde me opgeven om lid te worden van een fietsclub. Daarvoor moet je eerst een bewijs hebben/ cursus gedaan hebben met bewijs dat je in een groep kan fietsen. Door corona zijn deze activiteiten/ cursussen geannuleerd


Ik hoop dat iemand mij kan helpen en hopelijk levert dat mij ook fietsmaatjes op.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > 1-op-1 hulp > hulp bij repareren fiets-vervangen stuurpen racefiets

Over 1-op-1 hulp

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.