2 lieve jongetjes (7&5 jaar) helpen spelling & lezen

Structureel werk · 1–2 uur/week
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
OnderwijsNederlands
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#29683
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/2-lieve-jongetjes-75-jaar-helpen-spelling--lezen/29683 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Adam(7) & Iliyas(5) zouden thuis graag geholpen willen worden met spelling oefenen & boekjes lezen.

Uitgebreide omschrijving

Doordat de scholen door de coronamaatregelen dicht waren hebben Adam & Iliyas niet op school kunnen oefenen met hun spelling & het lezen. Moeder wilt graag met de kinderen oefenen maar dit gaat op het gebied van taal moeizaam omdat zij geen vloeiend Nederlands spreekt.

Het zou daarom super fijn zijn als jij degene bent die met deze twee lieve jongetjes wilt oefenen met lezen en spelling! Zodat het op school vervolgens allemaal wat makkelijker zal gaan.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Amsterdam > Amsterdam Activiteiten > Coronahelpers > 2 lieve jongetjes (7&5 jaar) helpen spelling & lezen

Over Coronahelpers

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.