Deelnemers voor een lint van muziek door de gemeente Renkum gezocht

Taak · 0–2 uur
Renkum, Gelderland, Nederland
Sociaal contactTuinieren
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.20 plaatsen over.
Activiteit Delen
#21250
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/Deelnemers-voor-een-lint-van-muziek-door-de-gemeente-Renkum-gezocht/21250 om je aan te melden

Samenvatting

Voor een lint van muziek voor senioren door de gemeente Renkum zoeken we mensen die buiten willen optreden.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken mensen die muziek maken, zingen, dansen en/of bewegen. Het gaat om de parkeerplaatsen, grasvelden en tuinen van de verpleeghuizen en seniorenappartementen waar senioren zelfstandig wonen. Zodat zij afleiding krijgen en plezier kunnen maken. Wij plannen in overleg wanneer je waar kan spelen. Zodat een lint van muziek door de gemeente Renkum ontstaat. Er is geen budget, het gaat om een vrijwillige bijdrage.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.20 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Renkum > Renkum Activiteiten > Coronahelpers > Deelnemers voor een lint van muziek door de gemeente Renkum gezocht

Over Coronahelpers

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.