Gastheer/ gastvrouw gezocht die lekker wil buitenspelen met kinderen!

Structureel werk · 2 uur/week
Akkrumerraklaan, 3544 TS Utrecht, Nederland
BestuurGastheer/vrouwAdvies & MentoringActiviteiten begeleidenBuiten
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#37025
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/Gastheer-gastvrouw-gezocht-die-lekker-wil-buitenspelen-met-kinderen/37025 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hoe fijn is het dat kinderen lekker kunnen buitenspelen nu! Maar we bieden ze graag wat extra aan om het nog leuker te maken: spel en sport, theater, bouwen enz

Uitgebreide omschrijving

Dus vind jij het leuk om iets met kinderen te ondernemen, ouders zo te ondersteunen en kinderen in deze gekke tijd een leuke tijd te bezorgen? Kom dan eens langs!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Coronahelpers > Gastheer/ gastvrouw gezocht die lekker wil buitenspelen met kinderen!

Over Coronahelpers

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.