Hond uitlaten, dierenarts, boodschappen

Project (Tijdelijk) · 1–5 uur/week · Start vanaf 19 okt 2020
Brahmsstraat, 1077 DP Amsterdam, Nederland
Boodschappen doenNederlandsBestuurSociaal contact
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#29237
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/Hond-uitlaten-dierenarts-boodschappen/29237 om je aan te melden

Samenvatting

Hond (Husky) uitlaten. Boodschappen doen. Dierenartsbezoek indien nodig

Uitgebreide omschrijving

89-jarige mevrouw (sinds maart dit jaar niet meer buiten geweest, sinds de Corona-uitbraak) heeft hulp nodig bij het uitlaten van haar grote hond Bram, een 11-jarige bruine sterke Husky. Ze zijn dol op elkaar. Bram is lief, eet graag op straat liggende witte tissues, dat dan weer wel. Verder kan mevrouw hulp gebruiken bij het halen van haar boodschappen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Amsterdam > Amsterdam Activiteiten > Coronahelpers > Hond uitlaten, dierenarts, boodschappen

Over Coronahelpers

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.