Kaartjes voor Eenzame Ouderen - Utrecht

Structureel werk
Utrecht, Utrecht, Nederland
Sociaal contact
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOuderen
Activiteit Delen
#22262
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/Kaartjes-voor-Eenzame-Ouderen---Utrecht/22262 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hallo, wil je eenzame ouderen ook een hart onder de riem steken? Schrijf of maak een of meerdere kaarten, voor eenzame ouderen in verzorgingstehuizen.

Uitgebreide omschrijving

Vele ouderen in verzorgingstehuizen missen het contact met familie of vrienden. Hoe kunnen we deze ouderen een glimlach op het gezicht toveren?


Schrijf of maak een of meerdere kaarten voor de ouderen. Adresseer met 'lieve meneer/mevrouw/oudere'. Als je je adres onderaan de kaart wil achterlaten is dat ook welkom. Zo kan de oudere, wanneer hij of zij dit wenst, en hij of zij in staat is, terug schrijven. Let op: vele ouderen zijn niet (meer) in staat om terug te schrijven, maar vinden het geweldig om kaarten te ontvangen. Geef dus vrij!


Meld je nu aan!! Dan leveren we samen kaarten binnen Utrecht af.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Coronahelpers > Kaartjes voor Eenzame Ouderen - Utrecht

Over Coronahelpers

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.