Maatje gezocht voor dame van 74 jaar.

Structureel werk
Heteren, Gelderland, Nederland
Sociaal contact
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#27016
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/Maatje-gezocht-voor-dame-van-74-jaar/27016 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een maatje die langs komt voor gezelligheid/wandelen/kaarten voor een dame van 74jr. In sociaal isolement geraakt door wegvallen van activiteiten en familie

Uitgebreide omschrijving

Deze dame van 74 jaar nam eerder 5 dagen per week deel aan activiteiten in het ontmoetingscentrum in de buurt. Door corona zijn deze activiteiten stil komen te liggen. De zus van mevr. was mantelzorger voor haar, echter is zij ziek geworden en weggevallen. Mevr. heeft qua familie nog maar 1 nicht voor haar is de zorg voor haar moeder en tante te veel op het moment om in de behoefte van mevr. te voorzien. Mevr. is in een sociaal isolement geraakt.

Vandaar dat wij op zoek zijn naar iemand die 1x per week bij mevr. langs zou willen gaan voor de gezelligheid, om samen koffie te drinken, te wandelen en/of te kaarten.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Heteren > Heteren Activiteiten > Coronahelpers > Maatje gezocht voor dame van 74 jaar.

Over Coronahelpers

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.