ONLINE MARKETEER

0–1 uur/week
Vanuit huis
Business DevelopmentFondsenwervingCampagne voerenSociale mediaMarketing & CommunicatieOnderzoekWebsite makenComputer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#36795
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/ONLINE-MARKETEER/36795 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Om al deze activiteiten bekend te maken in Nederland zoeken wij iemand (dat mag op afstand zijn) een online marketeer.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Blijdschap Voor De Dieren is een snel groeiende stichting die via Social Media haar netwerk heeft opgebouwd. En blijft timmeren aan de weg om op die wijze huis en boerderij dieren te helpen, daar waar hun welzijn niet ok is. Blijdschap Voor De Dieren probeert dieren tijdelijk of permanent op die manier een veilig thuis te geven. Daarnaast helpen wij mensen die tijdelijk problemen hebben met het verstrekken van een eenmalig dierenvoedsel pakket. M.i.v 2021 zijn wij ook gestart met het Dierenbuddy project. Een platform wat eind van het jaar een landelijk dekking moet krijgen voor mensen die tijdelijk hulp zoeken voor hun dier omdat ze het zelf even niet kunnen. Om al deze activiteiten bekend te maken in Nederland zoeken wij iemand (dat mag op afstand zijn) een online marketeer. Iemand die kan helpen onze stichting nog meer bekendheid te geven via het digitale netwerk. Wij werken o.a met Google Ad Grands, Facebook, Instagram en onze eigen website. Afgelopen jaar hadden wij 30.000 bezoekers op onze website en 16000 volgers op Facebook. Wie gaat de uitdaging aan om verder met ons mee te groeien. Wij zijn er klaar voor!

Over Coronahelpers

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)