Ondersteuning na verhuizing bij diverse klusjes mbt mijn appartementje.

Project (Tijdelijk) · 1–10 uur/week · Start vanaf 10 apr 2021
Nijmegen, Gelderland, Nederland
VervoerKlussen
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#39137
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/Ondersteuning-na-verhuizing-bij-diverse-klusjes-mbt-mijn-appartementje/39137 om je aan te melden

Samenvatting

Nu, een chauffeur met auto met trekhaak en aanhanger of busje... voor het ophalen van bed(den) in en om Nijmegen om mijn inboedel bij elkaar te kunnen krijgen.

Hoe kom ik er?

makkelijk bereikbaar, parkeerkosten op mijn rekening indien nodig
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Coronahelpers > Ondersteuning na verhuizing bij diverse klusjes mbt mijn appartementje.

Over Coronahelpers

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.