Online vrijwilliger gezocht!

Structureel werk
Kaap Hoorndreef 66, 3563 AW Utrecht, Nederland
BestuurSociaal contact
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#20760
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/Online-vrijwilliger-gezocht/20760 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

fiKks is een app waarin mensen samen met een buddy hun geldzorgen aanpakken. We verwachten een toename in het aantal hulpvragers en zoeken extra buddy's!

Uitgebreide omschrijving

De coronacrisis zal flinke economische gevolgen hebben. Voor mensen die een onzekere financiële toekomst tegemoet gaan, of betalingsachterstanden hebben, is er fiKks. In de fiKks app kiest een hulpvrager een buddy, met wie hij of zij de financiën op orde maakt en acties onderneemt om geldzorgen aan te pakken. Wij verwachten een toename aan het aantal hulpvragers in onze app, dus we kunnen je hulp als buddy goed gebruiken!


Iedereen kan buddy worden: wanneer je je aanmeldt bij fiKks krijg je toegang tot een basiscursus waarin je wordt meegenomen in de wereld van schulden. Daarnaast krijg je concrete handvatten om jouw hulpvrager te kunnen helpen. Al het contact verloopt via de app, dus je kunt iemand gewoon vanuit huis helpen. Kennis van en ervaring met financiën is handig, maar niet noodzakelijk, want het is uiteindelijk de bedoeling dat de hulpvrager zelf met zijn of haar financiën aan de slag gaat. Als buddy heb je uitsluitend een adviserende rol en ben je vooral een luisterend oor en een steuntje in de rug.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Coronahelpers

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.