Telefonische ondersteuning gevraagd

1–5 uur/week
Vogelenzang, Noord-Holland, Nederland
JuridischAdministratieOndersteunend werkBegeleidingAdvies & MentoringAdvies & MentoringOrganiserenKlussenAnders
Mensen begeleidenRedenerenLuisterenNederlandsOnderhandelenBegeleidenPraten met anderenOrganiseren
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOuderenCoronavirus
#19487
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/Telefonische-ondersteuning-gevraagd/19487 om je aan te melden
SamenvattingTelefonisch gesprek(ken) nodig bij het formuleren van een complexe hulpvraag. Kennis van WMO is een pré, maar niet noodzakelijk.
Uitgebreide omschrijving

Het formuleren van de hulpvraag lukt mij door ziekte niet zonder hulp. En daardoor kan ik geen WMO aanvraag doen. Hoop iemand te vinden die dit telefonisch samen met mij wil doen.


NB Het is belangrijk dat u telefonisch contact met mij opneemt, omdat ik zonder hulp niet goed kan lezen. Ik kan dus niet via de site op helpers reageren. Wanneer u in de ochtend belt tussen 10:00-12:00 uur (maandag-vrijdag) dan belt u mij in geen geval wakker. Hoop iets te horen.

Hoe kom ik er?
Over Coronahelpers
Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.
#19487
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/Telefonische-ondersteuning-gevraagd/19487 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)