chauffeur/gastheer voor lint van muziek

Project (Tijdelijk) · 7 uur/week · Start vanaf 24 mei 2020
Renkum, Gelderland, Nederland
NederlandsCoördinerenSociaal contactElektronica
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOuderen
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
#22484
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/coronahelpers/p2p-activiteiten/chauffeurgastheer-voor-lint-van-muziek/22484 om je aan te melden

Samenvatting

Wij zoeken mensen die met een grote eigen auto met gehuurde boxen en mengpaneel de locaties van het lint van muziek afrijdt en aansluitingen verzorgen.

Uitgebreide omschrijving

De vrijwilligers die we zoeken zijn technisch en kunnen omgaan met artiesten die hun muziekband willen aansluiten op de gehuurde mengpaneel, boxen en versterker.

Liefst ook nog met eigen auto om de locaties met apparatuur af te rijden. Je bent dan ook als gastheer voor de artiesten en de locaties.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Renkum > Renkum Activiteiten > Coronahelpers > chauffeur/gastheer voor lint van muziek

Over Coronahelpers

Door de uitbraak van het Coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Degenen die het hardst getroffen worden zijn de zieken en risicogroepen, maar ook mensen met vitale beroepen.

Samen houden we ons land sterk. Bied hulp aan in de buurt door boodschappen te doen voor hen die dat zelf niet kunnen, te passen op de kinderen van doktoren of te bellen met ouderen die alleen thuis zitten.