Skip Sidebar
fiKks

fiKks

Non-profit

Over ons

fiKks is een app waarin mensen met geldzorgen samen met een persoonlijke buddy aan de slag gaan om betalingsachterstanden weg te werken, een financieel overzicht te maken en weer zorgenvrij te worden ...

Deel

Online vrijwilliger gezocht!

Structureel werk
Vanuit huis
BestuurSociaal contact
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
fiKks
#20773
Scan me of ga naar www.coronahelpers.nl/o/fiKks-1/activiteiten/Online-vrijwilliger-gezocht/20773 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

fiKks is een app waarin mensen samen met een buddy hun geldzorgen aanpakken. We verwachten een toename in het aantal hulpvragers en zoeken extra buddy's!

Uitgebreide omschrijving

De coronacrisis zal flinke economische gevolgen hebben. Voor mensen die een onzekere financiële toekomst tegemoet gaan, of betalingsachterstanden hebben, is er fiKks. In de fiKks app kiest een hulpvrager een buddy, met wie hij of zij de financiën op orde maakt en acties onderneemt om geldzorgen aan te pakken. Wij verwachten een toename aan het aantal hulpvragers in onze app, dus we kunnen je hulp als buddy goed gebruiken!


Iedereen kan buddy worden: wanneer je je aanmeldt bij fiKks krijg je toegang tot een basiscursus waarin je wordt meegenomen in de wereld van schulden. Daarnaast krijg je concrete handvatten om jouw hulpvrager te kunnen helpen. Al het contact verloopt via de app, dus je kunt iemand gewoon vanuit huis helpen. Kennis van en ervaring met financiën is handig, maar niet noodzakelijk, want het is uiteindelijk de bedoeling dat de hulpvrager zelf met zijn of haar financiën aan de slag gaat. Als buddy heb je uitsluitend een adviserende rol en ben je vooral een luisterend oor en een steuntje in de rug.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over fiKks

fiKks is een app waarin mensen met geldzorgen samen met een persoonlijke buddy aan de slag gaan om betalingsachterstanden weg te werken, een financieel overzicht te maken en weer zorgenvrij te worden. Hulpvragers kunnen zich gratis en anoniem bij ons aanmelden. Buddy's krijgen voordat ze aan de slag gaan een basiscursus, waarin ze worden meegenomen in de wereld van schulden en concrete handvatten krijgen om hun hulpvrager te helpen.