Doe mee

Om de impact van het Coronavirus in te perken moeten we meer voor elkaar doen: denk aan boodschappen doen voor mensen met symptomen, medicijnen ophalen voor ouderen, de hond uitlaten bij hardwerkende doktoren, etc. Alleen zo kunnen we de verspreiding van het virus terugdringen.


Het aantal hulpvragen valt nu nog mee, maar er wordt verwacht dat de balans verschuift naarmate mensen langer aan huis gebonden zijn. Daarom is het belangrijk dat er​ zich​ zo​ ​veel mogelijk mensen verzamelen ​om te helpen. We moeten ons nu als samenleving voorbereiden!


Om deze reden stellen we Coronahelpers.nl open voor gemeenten, bedrijven, verenigingen, scholen en alle andere mogelijke organisaties om hun eigen beweging te activeren tegen het virus.


Alle aanmelders worden verzameld en direct gematcht aan nieuwe mogelijke hulpvragen. Lokale instanties en wijkteams (die zich hebben aangesloten) kunnen zo hulpzoekers en hulpaanbieders het beste in kaart kunnen brengen.


Let's go 🚀

Stappen

Stap 1: Maak een organisatie aan

Door een organisatie aan te maken op Coronahelpers.nl kun je je beweging starten

Stap 2: Bewerk & voeg hulpvragen toe (Optioneel)

Ben je een organisatie die hulpvragen verzamelt? Dan is deze stap relevant voor jou

Stap 3: Ga naar je pagina en deel deze met je community

Je teller gaat lopen zodat jij kunt bijhouden hoe veel mensen jouw organisatie gemobiliseerd heeft om het Coronavirus te bestrijden. Deel jouw link!

Organisaties die al bewegingen gestart zijn tegen het Coronavirus