Leer ons team kennen

Sinds onze oprichting in 2016 heeft de Deedmob-familie zich tot ver buiten Oxford verspreid. Nu we in ons kantoor in het hart van Amsterdam-Oost verblijven, werken we hard aan het organiseren van de goede daden van de wereld.


Toen brak het Coronavirus plotseling uit in de wereld. We hebben de belangrijke beslissing genomen om ons pakket van premium tools open te stellen voor iedereen die in deze moeilijke tijden anderen wil helpen. Door de snelle verspreiding van het virus wordt verwacht dat steeds meer mensen in de nabije toekomst hulp nodig hebben. Jij kunt hun redding zijn in nood.


Wil je meer over ons weten? Stuur dan een e-mail via [email protected]

Team

Boudewijn Wijnands

Boudewijn studeerde aan de Universiteit van Oxford, Bocconi in Milaan en de Universiteit van Amsterdam. Hij liep stage bij Credit Suisse, ABN AMRO en Laaken Asset Management en deed ervaring op in de publieke sector via functies bij de Verenigde Naties in Ethiopië, de Nederlandse Ambassade in Ghana en de Europese Commissie als Blue Book trainee. Gedreven door het vinden van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen probeert Boudewijn nu het beste van beide werelden te combineren om een maximale maatschappelijke impact te bereiken. Naast het nastreven van een carrière met veel impact door het starten van Deedmob, zet Boudewijn zich in voor verschillende organisaties die gehandicapten, ouderen, daklozen en kwetsbaren helpen. Daarnaast geeft hij aandacht aan de aanpak van de klimaatverandering en zet hij zich in voor het behoud van de natuur door het WWF te helpen.

David Furlong

David heeft een diploma in Informatica en Filosofie aan de Universiteit van Oxford. Hij programmeert al sinds zijn 15e, heeft meerdere internationale hackathons gewonnen, heeft twee softwarebedrijven opgericht toen hij nog op de universiteit zat en is een open-source liefhebber. David is een effective altruïst en probeert zo veel mogelijk goeds te doen voor de wereld in zijn carrière, wat onder meer inhoudt dat hij een deel van zijn inkomsten schenkt aan effectieve goede doelen en probeert een directe impact te creëren in zijn werk. Hij brengt zijn zondagen door als programmeer docent voor vluchtelingen bij HackYourFuture in Amsterdam.

Hendrik-Jan Overmeer

Hendrik-Jan heeft een breed scala aan ervaring. Hij is afgestudeerd in Communicatie, Commerciële Economie en IT aan de Universiteit van Amsterdam, Amsterdam University of Applied Science en ROC ICT Academy. Hendrik-Jan heeft stage gelopen bij ABN AMRO Bank en IBM. Hij werkte bij PR/PA-bureau Burson-Marsteller en bij de Nederlandse Federatie van Financiële Planning in publieke zaken. De gebieden waar Hendrik-Jan zich voor inzet zijn armoede en het betrekken van jongeren bij de politiek. Hij richtte een liefdadigheidsinstelling op die de aanleg van waterputten in Afrika financiert, geeft gratis lezingen over politiek aan kinderen en studenten en heeft een organisatie opgericht die jongeren bij hun lokale politici betrekt.

Tycho Onnasch

Tycho studeerde Geschiedenis en Politiek aan de Universiteit van Oxford. Naast zijn academische verplichtingen maakte hij deel uit van het Permanent Comité (bestuursorgaan) van de Oxford Union. Daarnaast heeft hij gewerkt als parlementaire assistent in het Lagerhuis en als strategieconsultant bij de Oxford Strategy Group. Tycho geeft veel om onderwijs. Zijn favoriete vrijwilligersactiviteit is het helpen van kansarme kinderen om zich aan te melden bij topuniversiteiten.

Siebren Hazelhoff Roelfzema

Gedurende zijn masters in International Financial Management aan de Rijksuniversiteit Groningen en Entrepreneurship aan de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit is Siebren altijd betrokken geweest bij verschillende ondernemingsprojecten, waaronder Streamwijzer. Siebren is vanaf het begin onderdeel van Deedmob als ambassadeur, werd Business Developer en bleek uiteindelijk als Growth Manager de constante groei van Deedmob in goede banen te kunnen leiden.

Tycho Kaster

Ty programmeert al sinds zijn tiende jaar. Als fan van gaming en de communities eromheen, werkte hij aan zijn eerste project modding voor een open-source game, waar hij later aan heeft bijgedragen. Hij ontwikkelde ook een gamecommunity site.

Ian Serpa

Braziliaans, Italiaans, man, vader en ontwikkelaar. Niet noodzakelijkerwijs in die volgorde. Hij verhuisde helemaal uit Brazilië met zijn vrouw en dochter naar Deedmob. Hield als kind altijd al van bezig zijn met computers en spelletjes. Heden ten dage houdt hij ervan om te experimenteren met nieuwe technologie en er geweldige producten mee te maken.

Kristiaan Mulder

Kristiaan studeert Culturele en Maatschappelijke Vorming en kwam een jaar geleden via een schoolopdracht ondernemerschap in aanraking met Deedmob. Niet veel later is hij daar stage gaan lopen en zo zet hij zich nu al meer dan een jaar in voor het bedrijf als stagiair. Naast zijn opleiding is Kristiaan actief als vrijwilliger in Huis van de Wijk ‘Het Anker’. Dit doet hij nu al een aantal jaar en houd zich daar vooral bezig met duurzaamheid en geeft hij ook een-op-een begeleiding.

Vrijwilligers

Iris Bakker

Julius Wijnands

Louise de Sadeleer

Isabel Zapf

Gerbrand Holland

Daniëlle Smissaert

Babette Thron

Melissa Boelen

Roselinde Wijnands

Iris van Wijk

Amber van der Louw

Liselotte Neuteboom

Adviseurs

Mark Aink (NATIVE Circles)

Jeroo Billimoria

Alexander Rinnooy Kan

Marieke Becking (UNICEF)

Madelon Groenenberg (WWF)